Monipuolinen viestintäalan osaaminen on Mediatoimisto Oikea Käsi Oy:n vahvuus. Voimme olla apuna viestinnän suunnittelussa ja varsinkin sen toteuttamisessa, olipa kysymyksessä sitten kirjoitettu teksti ja valokuvat verkkojulkaisuun, tai peräti useiden videoiden sarja.

Perinteisella tavalla tehty, oma sanomalehti tai asiakaslehti on havaittu usein hyväksi ratkaisuksi. Osaavien yhteistyökumppaneiden avulla täältä saat koko paketin samasta paikasta, ensimmäisestä palaverista postilaatikkoon saakka.

Erilaisten tapahtumien livestriimaus onnistuu paikasta riippumatta, sillä käytössä on monipuolinen kalusto livestriimaukseen. Vaikkapa toritapahtuma välittäminen niille, jotka eivät paikalle pääse.

”Oikkari” on myös kokenut hanketoimija, joka pystyy toimimaan hankemaailmassa kustannustehokkaasti. Taustalla on jo useita toteutettuja EU-rahoitteisia hankkeita, joissa kustannukset ovat pysyneet budjetissa ja toteutuksia on aina pystytty suunnittelemaan hanketoteuttajan kanssa yhdessä.

EU-rahoitteisten hankkeiden tuloksista on helppo viestiä kohderyhmille oman lehden tai vaikka oman videon avulla. Puhutamattakaan siitä, että kyseessä on viestinnällinen hanke. Olipa nin tai näin, kustannustehokasta hanketoiminaa tarvitaan aina.

Katso valmiita tarinoita