Tarinan kertomisessa tärkeintä on valita paras kanava, jonka kautta tarina asiakkaille kerrotaan. Jotkut seuraavat mieluiten videoita, joku arvostavat perinteistä sanomalehteä.

Mahdollisuuksia on monia: omat verkkosivut / kirjoitetut tekstit / valokuvat / esitteet / advertoaalit / mainosvideot / somekampanjat / yritysvideot / asiakaslehdet / livestriimaus / julisteet /

Voimme yhdessä miettiä, kuinka saamme teidän viestin menemään tehokkaimmin kohdeyleisölle. Tai parhaassa tapauksessa voimme yhdistää videota ja perinteisiä viestintäkanavia, jolloin tavoitamme suurimman asiakasjoukon.

Kun viesti pitää saada leviämään nopeasti suurelle joukolle, tehokkain keino on livestriimaus suoraan tapahtumapaikalta kaikille halukkaille.

Mietitään yhdessä teille sopivin kokonaisuus!

.

.

Tarinapaketit:

Pikkusormi

Yrityksen ydinviestin terävöittäminen, brändin kirkastaminen ja tarinallistaminen sekä toteutus. Lopputuloksena yrityksen esittelyvideo.
Alkaen 780 e.

Oikea Käsi

Somekampajan täyskäsi, jolla otetaan digitaalisen jalanjäljen ensiaskeleet. Kuvataan kerralla vaikka viisi erilaisisältöistä videota, editoidaan ja viritellään. Lopputuloksena viisi videota eri kohderyhmille. Pikkuisen somekampanjaa perään, niin kylläpä tavoittavuusluvut popppaavat!
Alkaen 1980 e

Kaksin käsin

Kun tehdään töitä kaksin käsin, yrityksen digitaalinen jalanjälki loikkaa suoraan 2030-luvulle ja tehdään internetin haltuunotto. Yritykselle luodaan oma mediakanava, jossa on videoita, printtimateriaalia ja monia muita toteutuksia.

Terävöitetään yrityksen tarina kiinnostavaan muotoon ja tehdään säännöllisin väliajoin yleisöä ja asiakkaita kiinnostavaa mediasisältöä yrityksen omille kanaville. Videoidaan osavuosikatsaukset, tavoitellaan yritysvideoilla erilaisia kohderyhmiä ja kerrotaan toiminnasta laajasti kaikille asiakkaille nykyaikaisesti. Internetin katveet voidaan paikata omalla asiakaslehdellä.
Hinnoittelu määräytyy sopimuksen keston ja työn määrän mukaan.

Internet on täynnä potentiaalista yleisöä.
Se haluaa jo tietää, mitä ainutlaatuista teillä tapahtuu!

Katso valmiita tarinoita